Bemutatkozás


Ballonos víz munkahelyre és otthonra

A ballonos víz manapság egyre inkább szerves részét képezi a cégek által, dolgozóiknak nyújtott juttatásoknak. Mindamellett, hogy a munkakörülmények minőségének javítását szolgálja, pozitívan befolyásolja a munkateljesítményt is, hiszen a dehidratáltság koncentrációzavart, fejfájást okoz.

A szolgáltatást nyújtó és/vagy ügyfélszolgálattal rendelkező vállalkozások számára presztízsnövelő, ügyfélbarát megoldást kínál.

A ballonos víz praktikus, környezetbarát kiszerelésű, egyéni fogyasztási igényekhez optimálisan alakítható, valamint lehetővé teszi a víztípus szerinti kiválasztást is.

Szolgáltatásainkat azonban háztartásoknak is ajánljuk. Megkíméljük Önöket a fárasztó beszerzéstől és cipeléstől, könnyítve ezzel a mindennapokat.

Az általunk forgalmazott vizeket 19 literes ballonokba töltjük, mely vízadagoló automatáinkkal együtt használva folyamatos, friss vízellátást biztosítanak, külön vízvezeték kiépítése nélkül. A speciálisan kialakított tartályoknak köszönhetően, a meleg és hideg víz a napszak bármely időszakában adagolható. Amennyiben ez nem szükséges, energiatakarékos megoldás az automata időkapcsoló külön igénylése.

A cégünk által kínált automaták között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő kivitelezést, elegáns megjelenésükkel méltó díszei lehetnek bármilyen környezetnek, akár munkahelyről, akár otthonról legyen szó.

Személyre szabott árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal az alábbi űrlap kitöltésével!

  • Ingyenes szervizszolgáltatás, karbantartás
  • Szombaton is vállalunk kiszállítást
  • Energiatakarékos vízadagoló berendezések
  • Vízadagoló automatáinkhoz igény szerint időkapcsolót biztosítunk

 

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Elküldés