Rólunk

Rólunk

A Ballonfutár közel 10 éve kizárólag  minőségi vízadagoló automaták bérbeadásával és 19 literes ballonos, ásványi anyagokban gazdag vizek forgalmazásával foglalkozik. Központi telephelyeink Kabán és Budapesten találhatóak.

Üzletpolitikánk alappillére, hogy szolgáltatásainkat partnereink felé mindig a legmagasabb színvonalon, folyamatosan és zökkenőmentesen biztosítsuk. Nem csak szavakban, tettekben is megmutatkozik, hogy számunkra mindig első és  legfontosabb  a partnereink megelégedettsége. A rengeteg pozitív visszajelzés, az elmúlt évek megnövekedett fogyasztói igényeinek kiszolgálása, valamint a kiemelkedő minőség folyamatos biztosításának érdekében országos hálózatot építettünk ki.

Cégünk a kezdetektől kiemelt figyelmet fordít arra, hogy partnereink megelégedése mellett, megbecsült  és állandó munkatársak képviseljék a Ballonfutár csapatát a hét minden napján, Magyarország egész területén. Eredményeinket képzett, szolgálatkész dolgozóink fáradhatatlan munkájának is köszönhetjük.

Az általunk kihelyezett vagy a nálunk vásárolt vízadagoló automatákat (amennyiben az ásványvizet cégünktől vásárolják) 48 órán belül ingyen szervizeljük illetve javítjuk. Amennyiben a javítás a helyszínen nem megoldható, a meghibásodott automata helyett cserekészüléket biztosítunk.

Szolgáltatásunk tartalmazza az előírásszerű karbantartást, melyet mindig a megrendelő igényeihez igazítunk. Automatáinkat negyed évente ingyenesen fertőtlenítjük, így biztosítva az ásványvíz állandó és kiváló minőségét.

Precíz munkafolyamatainknak és szakértelmünknek köszönhetően ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítjük. Partnereink problémáit minden helyzetben rugalmasan kezeljük és a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink elismeréssel szólnak kiváló minőségi termékeinkről és megoldás orientált, ügyfélbarát szolgáltatásainkról, amelyet mindig a vásárlói igényekhez igazítunk.

Rólunk mondták

Az odaadás és támogatás, amivel felénk fordultok, messze túlmutat minden eddigi tapasztalatomon hasonló szolgáltatás esetén!

Papp-Varga Angéla

Nagyon korrektek és készségesek voltak velem mind telefonon, mind e-mailen keresztül!

Szabó Anna

A megrendeléstől kezdődően minden gyorsan és gördülékenyen ment! Köszönjük a segítőkész ügyintézést!

Kovács Nóra